Savage Gear SG6

Savage Gear

-19%
sg6start.Png
Enhet
stk
Varenr.
SG6
Pris fra
kr 1 299,-
Veil. pris
kr 1 599,-

For å lage en snelle med enestående styrke og kraft må du inngå noen kompromisser, ikke sant? Feil. SG6 er laget med en karbonforsterket kompositt (CRC) kropp og rotor, som er designet for økt stivhet og styrke, men med en mye lavere vekt enn standard grafittmateriale. - Carbon Reinforced Composite snellekropp og bøyle - Dura Grease - 8+1 rustfrie kulelager (inkludert 2 japanske) - Støpt aluminumsveiv - T-Clip - Soft Touch håndtak - Non-slip spoledesign -Ekstra aluminiums spoole - Sealed Drag System

Fiske handler ikke bare om rå styrke, Savage Gear SG6 er fullpakket med andre smarte detaljer som hjelper deg i jakten på drømmefisken.

Med egenskaper som en Braid-Ready spole som eliminerer behovet for monofilament-backing, Savage Gear sin proprietære Dura Grease for jevn og langvarig drift, en ekstra aluminiumspole, screw-in støpt håndtak og T-Clip senefeste for enklere betjening. Denne snellen kommer til å få en stor fanklubb.

 

 

Savage Gear SW 500 Saltwater Resistent Coating

 

Det er mange fiskesneller der ute som hevder å være saltvannsresistente, men hvor mange av dem kan skilte med 500 timer i en tank som sprøytes av saltvann og ikke viser tegn til korrosjon? Svar: ingen. Bortsett fra de med vårt SW500 -belegg. De fleste snellene på markedet testes bare i 196 timer, og knapt noen av dem ville overleve 500. Vår nye belegningsteknologi og coating/belegg kan håndtere det. Den setter en ny standard for saltvannsbeskyttelse for fiskesneller.

 

Savage Gear VVS Vantage Spring System

VSS – Vantage Spring System gir en mye mer presis belastningsfordeling sammenlignet med tradisjonelle fjærsystemer, noe som gir mulighet for konstant og jevnt trykk gjennom hele bremsekraften. Dette gir snellen en jevn bremsekraft, noe som gjør at den fungerer mye mer jevnt og presist, selv under de mest krevende forholdene og største monstrene fra havdypet.

 

 

Savage Gear BR-S Braid Ready Spool

BR-S Braid Ready Spool - Med BR-S er det ikke lenger nødvendig å bruke monofilament innerst på spolen eller å tape fast multifilamentsenen på spolen din. Spolene leveres med enten et gummiert eller gravert rifling som stopper multifilament fiskesene fra å spinne rundt på spolen om monsterkreftene i vannet slår til.  Sena slipper ikke taket når du kjører stor fisk.

 

 

savage Gear Friction Controll System 3

Skivene som brukes i Friction Control System 3 bremsesystemet er laget i et trelags designet glassfiberlag med et karbonfiberlag på hver side. Dette gir skivene uovertruffen stivhet, noe som resulterer i en ultramyk og kraftig brems. Skivene kan også vendes og brukes på hver side, og forlenger levetiden betydelig. Et av de fremste bremsesystemene som brukes i Savage Gear-sneller.

 

 

Savage Gear AeroLip spoledesign

Aero Lip spoledesignet er utviklet og designet for å hjelpe sportsfiskere med å øke kasteavstanden og nøyaktigheten i kastene betydelig. Den spesifikke, finjusterte vinkelen på leppen til spolekanten gjør at senen kan fly av spolen med langt mindre friksjon enn man gjør ved kast med vanlige sneller.

 

 

savage Gear GRC body Savage Gear GRC rotor

GRC Body og GRC Rotor - Graphite Reinforced Composite er bøyle og snellekropp som er laget av supersterk graphite kompositt materiale som også er designet for å være slitesterkt. Lettvekt og rustmotstandig. Snellekroppen og bøylen som er laget fra dette materialet er tøffe, stabile og bygd for å vare.

 

 

Savage Gear K-Ally Body Savage Gear K-Ally Rotor

K-Alloy Body og K-Alloy Rotor er bøyle og snellekropp som er produsert av ekstremt sterkt og robust aluminium materiale som ikke bare er lett, men også utrolig stiv. Denne stivheten betyr at de deformeres ikke under stress og de forhindrer skade til indre deler. K-Alloy-snellekropper står for suveren holdbarhet og pålitelighet i snellene.

 

Savage Gear Hydro Sealed Drag

HS Sealed Drag er det samme som Hydro Sealed Drag. Dette er selve forseglingen som hindrer vanninntrengning til bremsesystemet, noe som sikrer at systemet fungerer, kraftig og pålitelig i lang tid.

 

 

Savage Gear TorqueSkift 2

TorqueShift 2 girsystem er et maskinfrest aluminiumdrev og/eller tannhjul som gir maksimal ytelse og holdbarhet. Girsystemet skal jevnt og effektivt overføre kreftene fra håndtaket til snellens bøyle.

 

 

Savage Gear Dynamic Line Managment

Dynamic Line Managment gir spolen muligheten til et utvidet løft i snella og det betyr DLM sørger for at senen vil være perfekt fordelt over hele spolen. Dette er en nøkkelfunksjon på mange moderne fiskesneller og støtter forbedret bremsefunksjon og gir sportsfiskere lengre og mer nøyaktige kast uten at senen skaper vanskeligheter.

 

 

savage Gear Dura Grease

Dura Grease er Savage Gear sin helt unike, proprietære smørefett utviklet spesielt for Savage Gear-sneller som beskytter giret i snellene mot både korrosjon og slitasje. Fettet er dampbestandig , noe som betyr at det ikke fordamper bort i  varme omgivelser og det er både vann- og saltvannsbestandig.

 

Brukstemperaturene for DuraGrease er mellom -30°C til 160°C, som skal dekke omtrent enhver fiskesituasjon – hvor enn du fisker i verden. Selv om du fisker i vinterkulde i Nord-Norge eller på hete dager i tropene, så holder konsistensen på fettet seg likt hele tiden. Dette er en revolusjon innen fiskesneller. Det er også biologisk nedbrytbart. Med DuraGrease vil snelle yte sitt beste lenger uansett temperaturforhold.

 

 

 

Modell: Vekt: Kulelager: Utveksling: Kapasitet: Line retrive: Bremsekraft:
1000 FD 195g 8 + 1 BB 5,2:1 150m/0,14mm 60 cm 9,5 kg
2500 FD 222g 8 + 1 BB 5,2:1 150m/0,20m 69 cm 12,5 kg
Tilbakemelding
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×