Om Norsk Fletteri AS

Norsk Fletteri AS ble etablert av Kåre Uthaug i 1982. Da som en spesialprodusent av flettet tau og liner til fiskeribransjen. Bedriften har sitt utgangspunkt i lokalene til Johan Hansens Sønner i Kanalveien/Fjøsangerveien i Bergen. Her har det i generasjoner vært produsert produkter til norsk fiskerivirksomhet. Helt tilbake til reperbanene var tatt i bruk.

Siden etableringen har bedriften utviklet seg og lager nå flettet tau, liner mm. til en rekke bransjer, også utenfor fiskeribransjen. Hele tiden er det investert i nye maskiner som har gjort driften mer effektiv, lønnsom og tilpasset nye krav og produkter.

Foruten produksjonen forhandler vi en rekke andre produkter til yrkes- og fritidsfiske. Det er gjennom de 15 siste årene bygget opp en butikk hvor vi har et stort utvalg av alle typer fiskeutstyr, fortøyningsutstyr, flyteplagg, bekledning, ekkolodd, GPS, monterte garn, garnstrenger, båtutstyr og mye mye mer. 

Desember 2003 kjøpte vi opp varene i konkursboet til Nesttun Fiskeredskap. De har gjennom mange år bygget opp et godt salgsnett for ferskvannsgarn over hele landet. Dette fører vi nå videre og ønsker å satse også på slike garn i tillegg til våre sjøfiskegarn.

I 2003 flyttet virksomheten fra Kanalveien hvor vi ikke lenger kunne leie til Laksevåg Industrihus grunnet riving av bygning for å gi plass til annet nybygg. 

Høsten 2002 kjøpte vi en industrieiendom i Nordåsdalen sør for Bergen. Det er her vi nå er etablert.

Vi har nå meget hensiktsmessige lokaler både for butikk og egenproduksjon og salgsvirksomheten i butikken. Våre privatkunder har adkomst med gode parkeringforhold på egen tomt i et område med mye annen virksomhet.

Se NRK1 og Norge Rundt sin presentasjon av Norsk Fletteri AS her.

Velkommen innom for en hyggelig handel!

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×