Fladen flytedrakt 845XY damemodell

Fladen

-12%
699 Fladen 845XY dame.Jpeg
Enhet
stk
Varenr.
699
Pris
kr 2 899,-
Veil. pris
kr 3 299,-

Begrenset antall - blir ikke bestilt inn igjen. 

Fladen 845XY er en oppgradering av den populære 845-modellen. Samme fantastiske funksjonalitet og kvalitet som du er vant med, men med en mer moderne touch. Nå også i en modell tilpasset damer!

Fladen flytedresser er testet etter de strengeste krav, både når det gjelder flytekraft og termisk beskyttelse. Flytedressene er laget av ett lett og smidig materiale for beste komfort og kvalitet. En flytekjeldress fra Fladen er det selvsagte valget for den seriøse sportsfiskeren, vannscooterkjøreren og alle andre som prioriterer sikkerhet.

Flytedrakten er PU-belagt 300D nylon med tapede sømmer og 300D forsterkninger på knærne. Ellers har flytedrakten hette med snøring, integrert belte, 2 fleeceisolerte brystlommer med vannavisende YKK glidelåser, SOLAS reflekser, innerlomme med glidelås, justerbare ben med borrelås, mobillomme på venstre arm (ikke vanntett), DS/EN ISO 12.402-8 sertifisert fløyte, neoprenmansjetter og høy krage med fleece.

Spesifikasjoner:
Farge: sort/gul
Størrelse: S-L
Godkjenning: godkjent som flytekjeledress etter ISO 12402-6, og termisk beskyttelse i henhold til ISO 15027-1, klasse D.

Tilbakemelding
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×