Lawson Sea Fighter

Lawson

-50%
LSFI8 Lawson Sea Fighter 8'.jpg
Enhet
stk
Varenr.
LSFI8
Pris
kr 499,-
Veil. pris
kr 999,-

Lawson Sea Fighter er en robust og prisvennlig serie med stenger beregnet på fjordfiske og lettere havfiske. Det er brukt kompositt materiale i stangemnet, mens den ytterste delen er av stanga er i massiv glassfiber for å hindre brekkasje i den mest utsatte delen. Solide snellefester og stangringer gir ytterligere holdbarhet til denne robuste stangserien. Her finner du stenger til pilke- og agnfiske fra båt, kasting fra land og korte stenger beregnet for de aller minste uten at man behøver å sprenge lommeboka.

Sea Fighter 5,8' (1-delt) er en stang som egner seg til pilkefiske med pilker opptill 500 gram, men det er ikke noe i veien for å sette på noe tyngre vekter i forbindelse med agnfiske på dypere vann. Enkel og robust stang som like gjerne kan brukes ute på havet etter de største torskene. (NB! Denne er 1-delt og ikke 2-delt som bildet viser)

Sea Fighter 6' (2-delt) er en ideell stang til fjordfiske fra båt. Stanga takler pilkevekter opptill 300 gram og noe tyngre ved agnfiske. Den to-delte stanga er lett å stue vekk i båten og enda enklere å ta frem for en fiske økt når makrellen koker rund båten.

Modell Deler Slukvekt Stangvekt
Seafighter 5,8' 1-delt 100-500 g 386 g
Seafighter 6' 2-delt 50-300 g 352 g
Tilbakemelding
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×